وبلاگ جریح

وبلاگ جریح

وبلاگ جریح

وبلاگ جریح

وبلاگ جریح

زنگ زدن گوش

شنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۰۳:۱۲ ق.ظ

علت و دلیل و درمان “زنگ زدن گوش” راست و چپ

زنگ زدن گوش,بیماری زنگ زدن گوش,زنگ زدن گوش در بارداری,علائم زنگ زدن گوش,درمان زنگ زدن گوش,درمان زنگ زدن گوش با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان زنگ زدن گوش,زنگ زدن گوش را چگونه درمان کنیم,زنگ زدن گوش در کودکان,زنگ زدن گوش در بزرگسالان,زنگ زدن گوش در نوزادان,زنگ زدن گوش در بهار,زنگ زدن گوش در تابستان,زنگ زدن گوش در پاییز,زنگ زدن گوش در زمستان,آشنایی با زنگ زدن گوش,همه چیز در مورد زنگ زدن گوش,زنگ زدن گوش واگیردار است,زنگ زدن گوش و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان زنگ زدن گوش

علت و دلیل و درمان زنگ زدن گوش راست و چپ

 هرگاه چیزی مثل جرم گوش مانع شنیدن صداهای بیرونی بدن شود، ما قادر خواهیم بود که صداهای درون بدن خود را بشنویم. وزوز کردن گوش هم می‌تواند بدلیل وجود مشکلی در گوش داخلی، گوش میانی، گوش خارجی و یا مغز باشد. (حتی گاهی ممکن است نشانه‌ی وجود توموری در گوش باشد) این پدیده بیشتر در افراد چاق رخ می‌دهد.

عوامل زنگ زدن گوش؛ وجود مایعات، عفونت و یا بیماری در استخوان های گوش میانی و یا پرده گوش، تخریب عصب شنوایی در گوش داخلی، سر و صدای بلند، مصرف برخی داروها مثل آسپیرین و برخی آنتی بیوتیک‌ها، سندرم منییر، مشکلات جدی در مغز (مثل آنوریسم مغزی و یا تومور عصب شنوایی)، سرما، برخورد ضربه به سر، تجمع جرم در گوش، مشکلات دندانی و یا مشکلات مفصل گیجگاهی فکی، پرتودرمانی گوش و سر، تغییر سریع فشار هوای محیط، کاهش سریع وزن، ورزش مکرر گردن، مشکلات گردش خون، بیماری های عصبی مثل بیماری MS و یا سردرد میگرنی، کم خونی، بیماری تیروئید و تصلب شرایین.

این پدیده از راه‌هایی چون «اِی. بی. آر»(پاسخ‌های شنوایی ساقه‌ی مغز)، آزمایش کامپیوتری عصب شنوایی و مسیرهای شنوایی مغز، سی تی اسکن و ام آر آی نیز قابل تشخیص است.

درمان زنگ زدن گوش ؛ داروهای ضد افسردگی(با مشورت پزشک)، نیاسین( البته با شواهد علمی اثبات نشده است)، ترک سیگار، اجتناب از مصرف کافئین، محافظت از گوش‌ها، عدم نوشیدن الکل، کنترل فشار خون، دوری از محیط پر سر و صدا، کاهش اضطراب، استراحت کافی، ورزش و دوری از مصرف زیاد آسپرین.اگر وزوز گوش با سرگیجه، کم شدن شنوایی و… بوجود آید، باید آن را جدی گرفت.

به گزارش بی اس ام اس  :وقتی احساس می‌کنید که گوشتان زنگ می‌زند در واقع این صداها از داخل مغز به گوش می‌رسند و می‌توانند به اشکال مختلفی ظاهر شوند و توصیف آنها تنها برای افرادی که آن را تجربه کرده‌اند امکان‌پذیر است.این بیماری را به اسم tinnitus یا وز‌وز کردن یا زنگ زدن گوش می‌شناسیم و محققان سال‌هاست به‌دنبال آن هستند تا بفهمند به چه دلیل صداهای کوچکی که در دنیای اطراف ما وجود دارد، از لایه‌های ظریف گوش ما گذشته و ما آنها را می‌شنویم.آنچه تحقیقات نشان می‌دهد حاکی از آن است که هزاران سلول انسان در گوش گاهی اوقات صداهای خفیفی که در محیط اطراف وجود دارند را دریافت کرده و به مغز انتقال می‌دهند و آنگاه است که شما آنها را می‌شنوید. گاهی اوقات این سلول‌ها چنان آسیب دیده‌اند که شنیدن این صداها به تمام وقت یا بیشتر اوقات گسترش پیدا می‌کند و آنگاه است که می‌تواند موجبات ناراحتی شدید شما را پدید آورد.در کنار این موضوع که می‌تواند سبب شنیدن صداها در گوش شما شود عوامل دیگری همچون حساسیت به صداهای بلند، بالا یا پایین بودن فشار خون، تومور، دیابت، مشکلات غده تیروئید، یا حتی جراحات سر و گردن هستند که در این اتفاق مؤثرند.

برای قابل تحمل کردن این موضوع چند راه به شما پیشنهاد می‌کنیم که می‌تواند مؤثر باشد:

از صداها دوری کنید:

افراد عادی برای شرکت در یک مسابقه پر سروصدا یا حتی کنسرت موسیقی مشکلی ندارند اما برای شما که از وز وز کردن گوشتان در عذابید از این کار دوری کنید. گوش دادن هر نوع صدایی از طریق واکمن‌ها، هدفون‌ها یا هر وسیله‌ای که مستقیما وارد گوشتان شود برایتان مضر است. این کار حتی برای آنان که از این مشکل رنج نمی‌برند نیز ممکن است سبب شود تا در آینده به مشکلات سنگین شدن گوش یا حتی وز‌وز کردن آن دچار شوند.

علت و دلیل و درمان زنگ زدن گوش راست و چپ

فشار خونتان را کنترل کنید:

گاهی اوقات صدای وز‌وز گوش ممکن است به خاطر بالا بودن فشار خون باشد. پس در این حالت این صداها را به‌عنوان زنگ خطری برای بالا رفتن فشار خونتان بدانید و فورا به پزشک مراجعه کنید.

نمک نخورید:

اگر از فشار خون بالا رنج می‌برید و یا گوش‌هایتان زنگ می‌زند، خوردن نمک برایتان بسیار مضر است. هر چه می‌توانید کمتر سدیم بخورید و در رژیمتان از غذاهایی که نمک زیادی دارند مثل غذاهای حاضری جدا دوری کنید.

آسپرین نخورید:

گاهی اوقات آسپرین باعث می‌شود روز بعد از خوردن آن گوشتان وزوز کند یا زنگ بزند. اگر به‌صورت مداوم آسپرین می‌خورید ممکن است در خطر ابتلا به این مشکل قرار بگیرید. خوردن آسپرین بچه برای آنانی که برای مشکلات قلبی از آن مصرف می‌کنند خطر کمتری دارد. برای جایگزینی آسپرین با داروی دیگر با دکترتان مشورت کنید

زنگ زدن گوش

  • ربیع حسنلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی